Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Vuurwerk Oosterhout

Graszoden Breda

Grote vuurwerkverkoop nabij Oosterhout! Bent u op zoek naar prachtig en veilig vuurwerk nabij Oosterhout? Tuincentrum AVRI biedt geweldige vuurwerk in Oosterhout en omgeving (zoals Waspik, Gilze Rijen en Ulvenhout)! Tuincentrum AVRI is gelegen aan de Heistraat 47 in Oosteind en wordt aan het eind van het jaar omgetoverd tot een spectaculaire kerstshow en een groot vuurwerk afhaalpunt. Simpelweg geweldig mooi en goed vuurwerk verkopen tegen een lage prijs is ons motto.

Bekijk ook onze online vuurwerkshop.

Vuurwerk voor de scherpste prijzen nabij Oosterhout

Dit jaar gaat u knallend het jaar uit met het vuurwerk van Tuincentrum AVRI! Of u nu op zoek bent naar siervuurwerk of harde knallers, in ons tuincentrum nabij Oosterhout vindt u het grootste aanbod voor de scherpste prijs. We hebben voor iedereen het juiste vuurwerk: mooi siervuurwerk voor mensen met huisdieren en een budgetlijn voor mensen die op de centen willen letten. Het goedkoopste potje uit onze vuurwerkwinkel kost slechts €4,95. Al ons vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op prijs, uitwerking en kwaliteit. U vindt bij ons dan ook het grootste, beste en goedkoopste assortiment aan vuurwerk in de regio Oosterhout. Onze deskundige vuurwerkverkopers leggen u precies uit hoe u ons vuurwerk op een goede en vooral veilige manier afsteekt.

Vuurwerk kopen in de buurt van Oosterhout

Kom daarom rond de jaarwisseling naar Tuincentrum AVRI voor:

  • De grootste keus aan vuurwerk nabij Oosterhout
  • Een snelle afhandeling
  • Korte wachttijden

Voor de losse verkoop van vuurwerk op 28, 30 en 31 december staat ons team voor u klaar om u snel en efficiënt te helpen. U verlaat ons tuincentrum nabij Oosterhout nooit ontevreden of met lege handen!

Veilig vuurwerk afsteken nabij Oosterhout

Veiligheid staat altijd voorop bij onze vuurwerkwinkel nabij Oosterhout. Daarom kun je bij ons ook grote afsteeklonten halen, die we vaak gratis weggeven. Steek vuurwerk NOOIT vanuit je hand af. Gebruik een afsteeklont en zet de vuurpijlen stevig vast in een fles in de grond. Daarnaast krijgt u van ons een veiligheidsbril. Zo zijn uw ogen goed beschermd, ook tegen het vuurwerk van een ander. De meeste vuurwerkongelukken gebeuren namelijk doordat iemand anders niet goed oplet. Laat je Oud en Nieuw niet verpesten door een vervelend ongeluk met vuurwerk!   

December bij AVRI dichtbij Oosterhout: groot aanbod kerstversiering en vuurwerk

De decembermaand is altijd de leukste periode om een bezoekje te brengen aan Tuincentrum AVRI! U vindt bij ons niet alleen het meest ruime aanbod aan vuurwerk nabij Oosterhout, maar we houden ook ieder jaar een prachtige kerstshow. Daarnaast verkopen we hele leuke kerstartikelen. Bij ons koopt u bijvoorbeeld de leukste Luville figuurtjes en huisjes en topkwaliteit kerstdecoraties en kerstverlichting.

Tuincentrum AVRI bij Oosterhout voor vuurwerk en meer

Natuurlijk kunt u ook de rest van het jaar bij ons terecht. Of u nu voor tuinplanten, kamerplanten of tuinmeubelen komt, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren! Tuincentrum AVRI heeft ook een eigen graszoden kwekerij waar we bijna elke dag met veel liefde goede kwaliteit grasmatten voor u kweken en afsnijden. Wacht dus niet langer en breng een bezoekje aan Tuincentrum AVRI nabij Oosterhout!

Bekijk ook de volgende producten: