Vandaag geopend van 11:00 t/m 17:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een goed doordacht plan, of het nu gaat om een nieuwe of bestaande tuin. Met een goed ontwerp kunt u op zoek naar de voor u gewenste materialen, planten en struiken om het naar uw zin te maken. Echter hier komt veel bij kijken en we kunnen ons indenken dat u zich graag laat adviseren.

Vooral op het gebied van de benodigde materialen en planten kunnen we ons indenken dat u graag geadviseerd wilt worden. Past de betreffende plant wel bij de door u gewenste kleurrijke tuin. Wellicht wilt u een vlindertuin, doch twijfelt u, of de door u gewenste plant wel past in een dergelijke tuin.

Om u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, zijn wij sinds kort een samenwerkingsverband aangegaan met Florissant Tuinen uit Oosterhout. Zij zijn de specialist in het maken van een ontwerpplan en beplantingsplan evenals in het realiseren van de door u gewenste tuin. Voor foto’s van gerealiseerde tuinen verwijzen wij u naar de website van deze specialisten: www.florissanttuinen.nl

Hoe werkt het?
U vraagt een intakegesprek aan voor een ontwerpplan. Wij komen bij u thuis en bespreken met u uw wensen. Na het maken van het ontwerpplan maken wij met u wederom een afspraak om het gemaakte ontwerpplan te bespreken. Als het ontwerpplan naar uw zin is, kunt u ervoor kiezen om een beplantingsplan te laten maken waarbij wij u adviseren welke materialen en planten het beste passen bij uw wensen.

Wat kost het?
De kosten voor het maken van het ontwerpplan en beplantingsplan zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin cq. beplantingsoppervlakte. De prijzen staan vermeld op de onderstaande te downloaden aanvraag formulieren. Indien u echter het complete ontwerpplan qua materialen en planten bij AVRI Bloem- en Tuincentrum bestelt ontvangt u 20% korting van het bestedingsbedrag op het ontwerpplan met een maximum van de totale kosten van het ontwerpplan.

Ontwerpplan
Klik op de link voor het downloaden van het aanvraagformulier voor een intakegesprek voor het maken van een ontwerpplan voor uw tuin. De kosten van het ontwerpplan staan vermeld op het te downloaden formulier. Gelieve het formulier na invulling in te leveren bij onze infobalie of te mailen naar [email protected]