• Tuinmeubelen

Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tuinmeubelen Breda

Tuinmeubelen kopenOp zoek naar tuinmeubelen in Breda? AVRI Tuincentrum biedt een complete showroom met een ruim assortiment tuinmeubelen met voor ieder wat wils! Tuinmeubelen in alle soorten, kleuren, maten, materialen en prijsklassen! 

Tuinmeubel Showroom Breda

Kom langs in onze tuinmeubel showroom voor een ruime keuze aan tuinmeubelen. Er is altijd iemand aanwezig op deze afdeling om u van een goed, maar vooral eerlijk advies te voorzien. U kunt de tuinmeubelen uitproberen, er op zitten en wij vertellen u graag meer over het materiaal, de garantie en het eventuele onderhoud. Het assortiment tuinmeubelen verschilt van uitgebreide loungesets tot eettafels en tuinstoelen en van ligbedden tot gezellige tweezitsbankjes. Kom langs om ons assortiment te bekijken! Wij hebben momenteel ook scherpe aanbiedingen (goedkope tuinmeubelen) voor u klaar staan! 

Accessoires bij de tuinmeubelen

Een tuinmeubelset is natuurlijk pas compleet met de juiste accessoires. In ons tuincentrum bieden wij uiteraard ook een ruim assortiment parasols, kussens voor uw eetstoelen of ligbedden, maar ook barbecues, tuinverlichting, mooie buitenpotten van o.a. Elho en terrasverwarmers maken uw tuin gezellig en compleet. Het meest ruime assortiment tuinmeubelen en tuinmeubelaccessoires vindt u bij AVRI tuicentrum vlakbij Breda. 

Tuinmeubelen Breda

Heeft u vragen over ons assortiment tuinmeubelen of een van onze andere producten? Kom dan langs onze vestiging nabij Breda of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Tot ziens! 

Gekoppelde categorieën