Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Volg ons

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok

Kerstmarkt Breda

Graszoden Breda

De leukste kerstmarkt nabij Breda is bij Tuincentrum AVRI! Ieder jaar doen we weer ons best om een geweldige kerstshow neer te zetten. We beginnen meestal al in juni met de voorbereiding. Er wordt dan een thema gekozen en een plan gemaakt voor de versiering per afdeling. Tijdens onze kerstmarkt nabij Breda doet u volop inspiratie op. U ontdekt de nieuwste kerstrends en het aanbod Luville huisjes van dit jaar. Ook voor kerstbomen of kerstcadeaus moet u zeker even langskomen op onze kerstmarkt in Breda. Geniet van de magie!

Magische kerstmarkt in de buurt van Breda

Ieder jaar een magische kerstmarkt bij Tuincentrum AVRI dichtbij Breda. Ons uitgebreide kerstassortiment bestaat uit:

 • Kerstversiering volgens de nieuwste trends
 • Klassieke kerstversiering
 • Kerstlichtjes voor binnen en buiten
 • Luville huisjes en figuurtjes
 • Leuke beeldjes en knuffels
 • (Kunst)kerstbomen
 • Bloemstukken in het thema Kerst
 • Nog veel meer; Al onze kerstproducten staan voor u uitgestald op onze magische kerstmarkt nabij Breda.

Tijdens onze kerstmarkt kunt u even goed bekijken hoe alle kerstdecoraties eruit zien en gecombineerd kunnen worden.

Luville huisjes op de kerstmarkt nabij Breda

Luville maakt uw kerstinrichting compleet. Bouw dit jaar een levensecht kerstdorp met de huisjes en poppetjes die u koop op onze kerstmarkt nabij Breda. De collectie van Luville bestaat uit woonhuisjes, maar ook winkels, zoals een bakkerij, slager, fietsverhuurwinkel, christmas light shop en marktkraampjes. Maar er is nog veel meer, bijvoorbeeld Hollandse huisjes, een hotel, een kerkje of een boerderij. U kunt het zo gek niet bedenken! Laat uw kerstdorp tot leven komen door een aantal bewegende attracties te kopen, zoals een schaatsbaan of skischans. U maakt het allemaal een stuk echter door ook bergen, bomen, dieren, mensen en straatlantaarns toe te voegen. Het is ook een leuk idee om wat natuurlijke producten, zoals steentjes en mos te gebruiken. Kortom: met een Luville kerstmarkt kunt u helemaal losgaan. Laat uw fantasie de vrije loop! Bekijk ook de speciale Efteling-collectie van Luville. U vindt het nu alvast online in onze webshop

Kerstshow en vuurwerkverkooppunt Breda

Naast onze bijzondere kerstmarkt nabij Breda hebben we de laatste maanden van het jaar een vuurwerkverkooppunt. Hier koopt u al het vuurwerk dat u zich maar kunt bedenken. Wij verkopen zowel siervuurwerk als knalvuur en grote compounds. Voor mensen die niet zo’n groot budget hebben om vuurwerk te kopen, hebben we een budgetlijn samengesteld. Vanaf €4,95 koopt u al een kleine pot. Het vuurwerk is uiteraard alleen de laatste 3 dagen van het jaar af te halen in ons tuincentrum nabij Breda.

Geniet van de mooiste kerstmarkt nabij Breda!

Bent u al in de kerststemming? Kom langs bij onze kerstmarkt nabij Breda en doe volop inspiratie op! Wij organiseren ook allerlei leuke evenementen, zoals kerststukjes maken. Houd onze website en facebookpagina dus goed in de gaten. Bent u op zoek naar tips en adviezen over hoe u bijvoorbeeld een mooie samenhang creëert in uw kerstinrichting of over welke verlichting geschikt is voor buiten? Stel ons gerust al uw vragen. Onze medewerkers lopen de hele dag rond op onze kerstmarkt nabij Breda om al uw vragen te beantwoorden. Ook met het uitzoeken van een kerstboom helpen ze u graag. Kom snel langs op onze kerstmarkt nabij Breda!