Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Dierenwinkel Breda

Op zoek naar een dierenwinkel in Breda? Tuincentrum AVRI heeft een zeer uitgebreide afdeling met dierbenodigdheden. U vindt bij ons alles voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vissen!Tuincentrum AVRI, de leukste dierenwinkel nabij Breda!

Dierenspeciaalzaak Breda

Huisdieren zijn een verrijking van uw leven en zullen uw huis en tuin levendig maken. Wij begrijpen dat enkel het allerbeste goed genoeg is voor uw kleine vriend. Daarom verkopen wij in onze dierenwinkel nabij Breda de beste kwaliteit dierbenodigdheden. Naast essentiële dierbenodigdheden als voer, eet- en drinkbakken of aquariumbakken vindt u bij ons bijvoorbeeld ook:

Vraag onze medewerkers gerust om advies. Zij staan met liefde voor u klaar om de beste producten voor uw diertje uit te kiezen! Ook als u overweegt om een huisdier te nemen, kunt u bij hen terecht.

Online dierenwinkel Breda

Geen tijd om onze dierenwinkel in de buurt van Breda te bezoeken? In onze webshop kunt u gemakkelijk zoeken naar benodigdheden voor uw dier. Dit maakt het ook erg makkelijk om producten met elkaar te vergelijken. Bekijk de producten in verschillende prijsklassen zorgvuldig voordat u een keuze maakt. Vanaf 35 euro bezorgen we gratis en binnen 48 uur kan uw dier van de nieuwe aankoop genieten.

Tuincentrum AVRI nabij Breda

Naast een prachtige dierenwinkel vindt u bij Tuincentrum AVRI in de buurt van Breda nog veel meer bijzondere artikelen! Wij bieden een breed assortiment aan bloemen, planten en alles voor in de tuin. Neem ook eens een kijkje in onze graszoden kwekerij of bloemenwinkel! Tuincentrum AVRI hanteert een zeven dagen versgarantie.