Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tuincentrum Breda

Het leukste tuincentrum nabij Breda is AVRI!

Tuincentrum AVRI nabij Breda heeft het grootste assortiment aan tuinartikelen in de omgeving. Of u nu op zoek bent naar tuinplanten, vijverbenodigdheden, graszoden of tuinverlichting, bij ons vindt u het allemaal. Ook voor huis en dier bent u bij ons aan het juiste adres.

Het brede assortiment van Tuincentrum AVRI nabij Breda

Bij Plantencentrum AVRI dichtbij Breda vindt u alles voor huis, tuin en dier. Op onze diverse afdelingen vindt u zeker wat u zoekt! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een paar mooie tuinplanten? U vindt bij ons allerlei soorten vaste tuinplanten, zoals de hortensia, buxus of conifeer, maar ook eenjarige perkplanten. Ook voor kamerplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Van cactus tot begonia, Tuincentrum AVRI nabij Breda heeft het allemaal! Daarnaast vindt u bij ons:

  • Dierbenodigdheden
  • Woonaccessoires
  • Barbecues
  • Bloemen
  • Tuinmeubelen; in ons tuincentrum in Breda hebben we een uitgebreide showroom

Vergeet niet om uw huisdier af en toe eens flink te verwennen. Wij hebben een heel breed assortiment dierbenodigdheden voor katten, honden, knaagdieren en vogels. Een mooi aangekleed huis is heel belangrijk. Zo voelt u zich namelijk elke dag meteen vrolijk! Bij Tuincentrum Avri verkopen we daarom allerlei leuke woonaccessoires en ook heerlijk geurende kaarsen en huisparfum. Fleur uw huis nog een beetje meer op door een prachtig boeket neer te zetten uit onze bloemenwinkel in de buurt van Breda.

Een graszodenkwekerij en leuke workshops bij uw plantencentrum in de omgeving van Breda

Daarnaast heeft ons tuincentrum niet alleen het grootste assortiment tuinartikelen in de omgeving van Breda (zoals Waspik, Ulvenhout en Gilze Rijen), maar kunt u ook deelnemen aan workshops, een bezoekje brengen aan onze graszodenkwekerij of langskomen met ideeën voor een tuinontwerp. Nuttig achteraf een heerlijke maaltijd in ons tuincafé!

Tuincentrum Avri is nu ook online

Ook als u geen tijd heeft om naar ons tuincentrum nabij Breda te komen, kunnen wij u van dienst zijn. Zo vindt u het grootste deel van ons assortiment ook online in onze webshop! Hier kunt u al onze producten thuis bekijken en bestellen. En bij bestellingen vanaf 35 euro bezorgen we gratis.

Kom eens langs bij Tuincentrum Avri in de buurt van Breda

Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar tel:0162-312913 of te mailen naar [email protected] of kom langs bij ons tuincentrum nabij Breda; wij zijn u graag van dienst!

Bezoek de webshop