Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Over ons

Wij willen je van harte welkom heten in ons tuincentrum, een familiebedrijf, AVRI Bloem- en tuincentrum. Wij staan al sinds 1970 voor je klaar en nogal wat verbouwingen later is er veel veranderd. Wij zijn gegroeid van een klein kasje tot een hypermodern tuincentrum. Echter, in sommige opzichten is er in al die jaren ook niks veranderd, wat je ook zoekt, je zult het vinden bij AVRI en je wordt geholpen zoals dat vroeger hoorde, want de klant is koning gebleven! Onze ervaren medewerkers helpen je graag. Je kunt bij hen terecht voor advies en uw al uw vragen.                

Een dagje uit?

AVRI heeft in totaal 6.500 vierkante meter binnenruimte en 8.000 vierkante meter buitenruimte. Hierdoor kan je een volle dag door brengen in ons tuincentrum en brengt onze wandelroute je onder andere door de sfeerafdeling, vijver- en dierenafdeling. Tussen al het wandelen en kijken door kan je even stoppen bij ons gezellige tuincafé om wat te drinken of een hapje te eten.  

Inspiratie en ideeën opdoen?

Onze medewerkers van de sfeerafdeling zorgen ervoor dat de sfeerkamers iedere maand een ander tintje krijgen. Zo blijft AVRI vernieuwend en willen wij ervoor zorgen dat u maandelijks wordt geïnspireerd met de nieuwste producten en trends. AVRI verandert daarnaast uiteraard mee met de seizoenen. Kom bijvoorbeeld kijken naar onze spectaculaire kerstshow! In 2015 zijn we door het publiek bekroond met de titel ‘Beste Kerstshow van Nederland’.

Erkend Leerbedrijf 

Bij AVRI staat vakkennis voorop! Daarom vinden wij het belangrijk om deze kennis door te geven en nieuwe mensen goed op te leiden. AVRI Bloem- en Tuincentrum heeft daarom het SBB-certificaat waarbij bewezen hebben vakmensen op te leiden.