Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Graszoden Tilburg

Graszoden nabij Tilburg, zoals Ulvenhout, Gilze Rijen en Waspik, koopt u bij Tuincentrum AVRI! Wij verkopen onkruidvrije en verse graszoden uit onze eigen kwekerij nabij Tilburg.

Graszoden kopen nabij TilburgGraszodenkwekerij AVRI nabij Tilburg

Bij Tuincentrum AVRI koopt u grasmatten van de beste kwaliteit. Een prachtig gazon doet heel wat voor uw tuin! Wanneer kunt u bij ons terecht:

  • Er is straatjesgras gaan groeien in uw gazon en er zijn kale plekken ontstaan. Een oplossing kan zijn om de grasmatten voor een deel opnieuw te leggen.
  • U heeft nog geen gazon liggen en bent op zoek naar mooie graszoden die u koopt nabij Tilburg!

In beide gevallen helpt AVRI u graag! De graszoden van AVRI zijn 40 centimeter breed en 2,5 meter lang. De dikte bedraagt ongeveer 1 centimeter. Ons gras wordt met veel liefde voor u gekweekt!

Grasmatten bestellen in de buurt van Tilburg

Onze graszoden zijn telefonisch te bestellen door te bellen naar 0162-312913. Daarnaast kunt u de grasmatten ook bestellen in onze webshop en laten bezorgen in Tilburg en omgeving of kom ze ophalen in ons tuincentrum! Wanneer u de graszoden op komt halen, hoeft u van te voren geen bestelling te plaatsen. Ze zijn namelijk direct leverbaar uit eigen kwekerij. De afhaalprijs van onze graszoden nabij Tilburg is €2,20 per m2. Let op: met nat weer en vorst wordt er niet altijd gesneden. Voor het bezorgen van graszoden hanteren we een andere prijs per m2. Neem even contact met ons op voor het doorspreken van de prijs.

Graszoden en meer bij Tuincentrum AVRI

Ook voor andere tuinartikelen dan graszoden kunt u in ons tuincentrum nabij Tilburg of bij onze webshop terecht. Zo hebben we een breed assortiment aan tuinmeubelen, barbecues, tuinplanten, kamerplanten, bloemen en dierbenodigdheden. Ervaar het gemak van online shoppen en bekijk al onze producten vanuit uw luie stoel. En bij bestellingen boven de 35 euro bezorgen wij uw graszoden en andere producten zelfs gratis in Tilburg en omgeving. Kom ook vooral eens langs in ons tuincentrum en nuttig een heerlijke maaltijd in ons tuincafé!