Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Tuinplanten Tilburg

De grootste collectie tuinplanten van Tilburg en omgeving vindt u bij Tuincentrum AVRI. Is het weer tijd om de tuin vol te zetten met prachtige, kleurrijke planten? Wij helpen u hier graag bij. Samen maken we iets bijzonders van uw tuin! Naast ons brede assortiment tuinplanten verkopen wij ook heel veel andere tuinartikelen. Natuurlijk wilt u dat uw tuinplanten er nog jaren mooi bij staan, daarom is het belangrijk om ze op de juiste manier te verzorgen. Koop bij ons alle benodigdheden voor sproeien, snoeien en bestrijding. 

U kunt ons vinden op het volgende adres:
AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind

BREED ASSORTIMENT TUINPLANTEN BIJ AVRI NABIJ TILBURG

Tuinplanten kopen nabij Tilburg, wat is dat toch een leuke bezigheid! Voelt u zich ook altijd zo voldaan wanneer uw tuin weer vol staat met de mooiste planten? In het ruime assortiment tuinplanten van Tuincentrum AVRI nabij Tilburg vindt u gegarandeerd een paar prachtige planten. U vindt bij ons:

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de mooiste combinatie tuinplanten. Zij weten precies welke planten mooi bij elkaar passen en wat voor sfeer dit creëert. Natuurlijk kunt u ook bij hen terecht met al uw vragen over de verzorging van de planten. Even rustig informatie lezen over bepaalde tuinplanten? Kijk dan eens in onze plantengids. Ons advies is altijd om uw tuin vol te zetten met planten met verschillende bloeiperiodes. Dan staat er altijd wel iets in bloei. 

PLANTEN VOOR IN DE TUIN EN MEER NABIJ TILBURG

Bij Tuincentrum AVRI vindt u het grootste assortiment tuinplanten nabij Tilburg, maar ook voor bloemen en woon- en tuinartikelen kunt u bij ons terecht! Bij ons vindt u bijvoorbeeld tuinmeubelen, barbecues, alles voor uw dier en woonaccessoires. Naast planten voor in de tuin verkopen we ook verschillende soorten kamerplanten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige Begonia of orchidee? Kamerplanten doen heel veel goede dingen voor uw binnenklimaat. Ze zuiveren afvalstoffen uit de lucht en houden het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Combineer uw nieuwe kamerplanten met een mooie pot van onze afdeling potterie of met hippe woonaccessoires. 

KOOP UW TUINPLANTEN NU IN DE BUURT VAN TILBURG OF ONLINE

In onze webshop bestelt u tuinplanten en andere artikelen uit ons assortiment gemakkelijk online. Bekijk hier op uw gemak de verschillende tuinplanten die wij aanbieden en vergelijk deze op uiterlijk en prijs. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de planten waar u allemaal uit kunt kiezen. Bestel de planten direct online en vanaf 35 euro bezorgen wij ze gratis bij u thuis. Natuurlijk is online bestellen lang niet zo gezellig als tuinplanten kopen in ons tuincentrum in Tilburg.

BEZOEK OOK ONS TUINCAFÉ!

Een dagje tuinplanten kopen nabij Tilburg kan zwaar zijn. Kom daarom achteraf lekker uitrusten in ons tuincafé, waar u heerlijk kunt eten. U kunt hier ook terecht voor een gezellige High Tea of een ander groepsarrangement. En wist u dat u iedere dag voordelig bij ons kunt ontbijten? Kom dus tuinplanten kopen bij Tuincentrum AVRI in Tilburg!