Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Vaste planten Breda

Graszoden Breda

De grootste collectie vaste planten nabij Breda vindt u bij Tuincentrum AVRI. Bent u op zoek naar een paar mooie planten die lang meegaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje in ons brede assortiment en maak iets bijzonders van uw tuin. Ons advies is altijd om vaste planten te kiezen met verschillende bloeiperiodes. Zo staat er ieder seizoen opnieuw iets in bloei in uw tuin, zelfs in de winter. Houd de basis verder iets groener, dan kunt u de vaste planten in het voorjaar aanvullen met kleurrijke eenjarige planten, zonder dat het té kleurrijk wordt. Een paar mooie vaste planten vormen de basis van uw tuin in Breda. Zorg er dus voor dat u de juiste kiest, wij helpen u graag!

Ruim assortiment vaste planten nabij Breda

Vaste planten zijn onmisbaar in een tuin. Ze komen namelijk ieder jaar weer terug en er zijn een oneindig aantal prachtige combinaties mogelijk door de veelzijdigheid van vaste planten. Er bestaat namelijk een enorme variatie aan kleuren, vormen en eigenschappen. Vaste planten overleven met ondergrondse wortels, waardoor ze na de winter opnieuw stengels, bladeren en bloemen vormen. Tuincentrum AVRI nabij Breda biedt u een breed assortiment aan vaste planten. Bij ons vindt u:

  • De kleurrijkste hortensia’s
  • De mooiste rozen
  • Prachtige heesters
  • Frisse coniferen
  • En nog veel meer vaste planten!

Onze medewerkers helpen u graag om de mooiste combinatie vaste planten te maken. Kom dus snel langs voor advies. Combineer uw vaste planten in het bloeiseizoen met vrolijke perkplantjes. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om in het najaar bloembollen te planten, zodat uw tuin in het voorjaar verandert in een kleurrijke bloemenzee. Denk van te voren goed na over hoe u uw tuin wilt inrichten. Als u voor alleen maar kleurrijke vaste planten kiest, dan kunt u in het bloeiseizoen minder eenjarigen kwijt. Zorg altijd voor een balans tussen groen en kleur.

Vaste planten en meer bij Tuincentrum AVRI dichtbij Breda

Bij Tuincentrum AVRI nabij Breda vindt u een breed assortiment vaste planten, maar ook voor al uw andere huis- en tuinartikelen kunt u bij ons terecht. Van graszoden tot barbecues of kaarsen en geuren, bij Tuincentrum AVRI slaagt u altijd! Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide webshop. Hier vindt u het grootste deel van onze producten terug en u kunt ze meteen bestellen. Bij bestellingen vanaf 35 euro bezorgen wij de producten zelfs gratis.

Meer weten over vaste planten in de buurt van Breda?

Bent u op zoek naar specifieke informatie over bepaalde vaste planten? Kijk dan eens in onze plantengids of neem contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in ons tuincentrum nabij Breda voor deskundig advies. Wacht niet langer en haal een paar prachtige vaste planten bij Tuincentrum AVRI nabij Breda. Neem tussen het winkelen door plaats in ons tuincafé. Hier kunt u heerlijk ontbijten tegen een voordelige prijs of gewoon lekker lunchen.

Bekijk ook de volgende producten: