Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Kerstshow Brabant

Graszoden Breda

De mooiste kerstshow in Brabant vindt u bij Tuincentrum AVRI. Haal inspiratie uit ons brede assortiment kerstversiering, kerstverlichting en kerstbomen. Rond de kerstdagen halen we altijd alles uit de kast om u een bijzondere ervaring te geven tijdens de kerstinkopen. Loop langs onze verschillende afdelingen en geniet van ons winterse kerstparadijs. U vindt hier onder andere klassieke en moderne kerstversiering, lichtjes in alle kleuren van de regenboog, een kerstdorp van Luville huisjes en poppetjes, echte kerstbomen en kunstkerstbomen en nog veel meer! Op onze kerstshow in Brabant ontdekt u de nieuwste trends op het gebied van kerstversiering, maar we zijn ook dol op een klassieke Kerst. 

Kom naar onze spectaculaire kerstshow in Brabant!

Kerst viert u bij Tuincentrum AVRI. Bezoek onze spectaculaire kerstshow om helemaal in de stemming te komen! De medewerkers van ons tuincentrum doen ieder jaar enorm hun best om er weer een spektakel van te maken. Meestal kiezen we een leuk thema waar we alles aan ophangen en we bouwen altijd een groot kerstdorp van onze brede collectie Luville kersthuisjes. Kom gezellig langs met de hele familie en laat u betoveren door alle prachtige lichtjes en kleuren.

Kerstdecoraties kopen op de kerstmarkt van Tuicentrum AVRI in Brabant

Bij Tuincentrum AVRI vindt u alles wat u nodig heeft voor een prachtige Kerst. Tijdens onze kerstshow in Brabant koopt u op de kerstmarkt:

Door onze kerstshow begint de voorpret van Kerst al vroeg in Tuincentrum AVRI in Brabant. Al in juli beginnen we met opbouwen! Wij brengen u op de hoogte van de nieuwste kersttrends en laten graag zien hoe u onze kerstdecoraties leuk met elkaar kunt combineren. Kerst is natuurlijk niet compleet zonder een mooie kerstboom. Of u nu houdt van die heerlijke dennengeur van een echte kerstboom of op zoek bent naar een kunstkerstboom die u ieder jaar weer kunt hergebruiken; u vindt het in het kerstbomenbos van Tuincentrum AVRI. Ook onze bloemenshop wordt helemaal in kerstsfeer gehuld en wij stemmen onze boeketten in deze periode af op de Kerst. Dit betekent dat we de boeketten versieren met slingers, kerstballen en andere kerstdecoraties.

Voorproefje kerstshow in Brabant in onze webshop

Voorproefje van onze kerstshow in Brabant? Kijk dan even in onze webshop. Hier vindt u onze nieuwste kerstcollectie en u bestelt deze direct online. Kijk vooral eens naar onze originele Luville Efteling figuurtjes; die vindt u niet overal! Bij bestellingen vanaf 35 euro bezorgen we de kerstversiering GRATIS bij u thuis.

Openingstijden van onze kerstshow in Brabant

Wilt u weten wanneer onze kerstshow in Brabant begint? Houd dan de extra openingstijden op onze website in de gaten. Laat u deze winter verrassen door de kerstshow van Tuincentrum AVRI in Brabant! 

Bekijk ook de volgende producten: