Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Kerstshow Brabant

Bezoek onze mooie kerstshow in Brabant!

De mooiste kerstshow in de omgeving van Brabant (zoals Ulvenhout, Waspik en Gilze Rijen) vindt u bij Tuincentrum AVRI! In ons tuincentrum vindt u niet alleen de grootste kerstshow maar ook alle kerstartikelen die u maar kunt bedenken.

Bekijk onze spectaculaire kerstshow in Brabant!

Kerst viert u bij Tuincentrum AVRI. Bezoek onze spectaculaire kerstshow om helemaal in de stemming te komen! De medewerkers van ons tuincentrum doen ieder jaar enorm hun best om er weer een spektakel van te maken. Kom gezellig langs met de hele familie en laat u betoveren door alle prachtige lichtjes en kleuren!

Kerstdecoraties bij AVRI in Brabant

Bij Tuincentrum AVRI vindt u alles wat u nodig heeft voor een prachtige Kerst. U vindt bij ons:

Door onze kerstshow en de verkoop van al onze kerstartikelen begint de voorpret van Kerst al vroeg in tuincentrum AVRI in Brabant. Wist u dat wij ook een zeer uitgebreide collectie Luville figuurtjes hebben? Bouw nu uw eigen mini kerstshow!

Voorproefje kerstshow in onze webshop

Ook in onze webshop kunt u al een voorproefje krijgen van onze kerstshow in Brabant. Hier kunt u onze kerstartikelen bekijken en bestellen. En bij bestellingen vanaf 35 euro bezorgen wij zelfs gratis!

Openingstijden

Wilt u weten wanneer onze kerstshow begint? Kijk dan op onze website voor onze extra openingstijden en laat u verrassen door onze kerstshow in ons tuincentrum in Brabant!