Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Kerstshow Brabant

De mooiste kerstshow in de omgeving van Brabant (zoals Ulvenhout, Waspik en Gilze Rijen) vindt u bij Tuincentrum AVRI. Haal inspiratie uit ons brede assortiment kerstversiering, kerstverlichting en kerstbomen.

Kom naar onze spectaculaire kerstshow in Brabant!Bezoek onze mooie kerstshow in Brabant!

Kerst viert u bij Tuincentrum AVRI. Bezoek onze spectaculaire kerstshow om helemaal in de stemming te komen! De medewerkers van ons tuincentrum doen ieder jaar enorm hun best om er weer een spektakel van te maken. Meestal kiezen we een leuk thema waar we alles aan ophangen en we bouwen altijd een groot kerstdorp van onze brede collectie Luville kersthuisjes. Kom gezellig langs met de hele familie en laat u betoveren door alle prachtige lichtjes en kleuren.

Kerstdecoraties kopen op de kerstmarkt van Tuicentrum AVRI in Brabant

Bij Tuincentrum AVRI vindt u alles wat u nodig heeft voor een prachtige Kerst. Tijdens onze kerstshow in Brabant koopt u op de kerstmarkt:

Door onze kerstshow begint de voorpret van Kerst al vroeg in Tuincentrum AVRI in Brabant. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwste kersttrends en laten graag zien hoe u onze kerstdecoraties leuk met elkaar kunt combineren. Kerst is natuurlijk niet compleet zonder een mooie kerstboom. Of u nu houdt van die heerlijke dennengeur van een echte kerstboom of op zoek bent naar een kunstkerstboom die u ieder jaar weer kunt hergebruiken; u vindt het in het kerstbomenbos van Tuincentrum AVRI. Ook onze bloemenshop wordt helemaal in kerstsfeer gehuld en wij stemmen onze boeketten in deze periode af op de Kerst.

Voorproefje kerstshow in Brabant in onze webshopKersthow Brabant

In onze webshop geven wij u alvast een voorproefje van onze kerstshow in Brabant. Bekijk onze nieuwste kerstcollectie en bestel direct online. Kijk vooral eens naar onze originele Luville Efteling figuurtjes; die vindt u niet overal! Bij bestellingen vanaf 35 euro bezorgen we de bestelling gratis bij u thuis.

Openingstijden van onze kerstshow in Brabant

Wilt u weten wanneer onze kerstshow in Brabant begint? Houd dan de extra openingstijden op onze website in de gaten. Laat u deze winter verrassen door de kerstshow van Tuincentrum AVRI in Brabant!