Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Bloemist Oosterhout

Snijbloemen kopenOp zoek naar de beste bloemist in Oosterhout? AVRI tuincentrum is gevestigd in Oosteind en is de specialist bij u in de regio. Een groot assortiment verse snijbloemen, opgemaakte boeketten, boeketten op maat, rouwboeketten, trouwboeketten en de mooiste seizoens- en gelegenheidsboeketten. Kom langs bij AVRI! Onze vakkundige bloemisten helpen u graag! 

Bloemen bestellen Oosterhout

Wilt u bloemen laten bezorgen in Oosterhout of wilt u vanuit Oosterhout bloemen bestellen en ergens anders in Nederland laten bezorgen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden via info@avri-tuincentrum.nl of bel 0162-312913. 

 Verse bloemen en de mooiste vazen!

In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin en dier. Onze bloemen komen direct van de veiling en zijn dus altijd vers. Wij geven 7 dagen versgarantie. Door ons complete assortiment bieden wij ook een ruime keuze in vazen en andere leuke accessoires en cadeaus! Kom langs bij de meest complete bloemist van Oosterhout en omgeving. 

Volg een workshop of kom langs bij onze graszoden kwekerij!

Daarnaast heeft u in ons tuincentrum niet alleen de meeste keus uit snijbloemen in de omgeving van Oosterhout (zoals Ulvenhout, Gilze Rijen en Waspik), maar kunt u ook deelnemen aan workshops, een bezoekje brengen aan onze graszoden kwekerij of langskomen met ideeën voor een tuinontwerp.