Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Bloemist Oosterhout

Op zoek naar de beste bloemist in de omgeving van Oosterhout? Tuincentrum AVRI is gevestigd in Oosteind en is de specialist bij u in de regio. U vindt bij ons een groot assortiment aan verse snijbloemen, opgemaakte boeketten, boeketten op maat, rouwboeketten, trouwboeketten en de mooiste seizoens- en gelegenheidsboeketten. Onze deskundige bloemisten helpen u graag verder.

Uw bloemist in de buurt van OosterhoutTuincentrum AVRI, dé bloemist in de omgeving van Oosterhout!

Een prachtige bos bloemen laat u samenstellen door de bloemisten van Tuincentrum AVRI nabij Oosterhout. Onze bloemen komen iedere dag direct van de veiling en zijn dus altijd vers. U vindt bij ons prachtige, kleurrijke boeketten om uw huis op te fleuren of om cadeau te doen. Vertel ons uw wensen en wij maken er iets moois van. Wij bieden verschillende soorten boeketten:

Iedere dag staan er diverse kant en klare boeketten voor u klaar bij de bloemenwinkel van ons tuincentrum dichtbij Oosterhout. Deze boeketten zijn samengesteld aan de hand van de mooiste bloemen van het huidige seizoen. Heeft u binnenkort een verjaardag of een ander feestje en bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Laat dan een gelegenheidsboeket samenstellen door onze bloemist. Vertel ons wat u mooi vindt en wij combineren de door u gekozen bloemen met fris groen. Ook voor speciale assortimenten kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag uw bruidswerk of ontwerpen een bijzonder rouwboeket; want ook in mindere tijden staan onze bloemisten voor u klaar.

Bloemen bestellen bij onze bloemist in de omgeving van Oosterhout

Wilt u bloemen laten bezorgen in Oosterhout en omgeving of wilt u vanuit Oosterhout bloemen bestellen en ergens anders in Nederland laten bezorgen? Onze bloemist nabij Oosterhout maakt dit graag mogelijk voor u. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] of bel tel:0162-312913

Combineer uw bloemen uit onze bloemenwinkel bij Oosterhout met een mooie vaas

In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin en dier. Door ons complete assortiment bieden wij ook een ruime keuze aan vazen om uw bos bloemen in te zetten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de bloemen van onze bloemenwinkel dichtbij Oosterhout niet kwijt kunt. Naast bloemen en vazen verkopen we onder andere leuke woonaccessoires, heel veel verschillende soorten planten, tuinmeubelen, dierbenodigdheden en barbecues. Kom snel eens bij ons langs!