Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Bloemist Oosterhout

Op zoek naar de beste bloemist in Oosterhout? Tuincentrum AVRI is gevestigd in Oosteind en is de specialist bij u in de regio. U vindt bij ons een groot assortiment verse snijbloemen, Tuincentrum AVRI, dé bloemist nabij Oosterhout!opgemaakte boeketten, boeketten op maat, rouwboeketten, trouwboeketten en de mooiste seizoens- en gelegenheidsboeketten. Kom langs bij AVRI! Onze deskundige bloemisten helpen u graag! 

Verse bloemen kopen in Oosterhout

Een prachtige bos bloemen laat u samenstellen door de bloemisten van Tuincentrum AVRI. Onze bloemen komen iedere dag direct van de veiling en zijn dus altijd vers. U vindt bij prachtige, kleurrijke boeketten om uw huis op te fleuren of om cadeau te doen. Vertel ons uw wensen en wij maken er iets moois van! Wij bieden verschillende soorten boeketten:

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.

Bloemen bestellen Oosterhout

Wilt u bloemen laten bezorgen in Oosterhout of wilt u vanuit Oosterhout bloemen bestellen en ergens anders in Nederland laten bezorgen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] of bel 0162-312913. 

Verse bloemen en de mooiste vazen!

In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin en dier. Door ons complete assortiment bieden wij ook een ruime keuze in vazen om uw bos bloemen in te zetten en andere leuke accessoires en cadeaus! Ook verkopen wij heel veel verschillende soorten planten, tuinmeubelen, dierenbenodigdheden en barbecues.

Volg een workshop of kom langs bij onze graszoden kwekerij!

U heeft in ons tuincentrum niet alleen de meeste keus uit snijbloemen in de omgeving van Oosterhout (zoals Ulvenhout, Gilze Rijen en Waspik), maar u kunt ook deelnemen aan workshops, een bezoekje brengen aan onze graszoden kwekerij of langskomen met ideeën voor een tuinontwerp. Blijf ook vooral gezellig eten in onze lunchroom!