Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Bloemist Oosterhout

Graszoden Breda

Bloemist nodig nabij Oosterhout? Tuincentrum AVRI is gevestigd in Oosteind en is dé specialist op het gebied van bloemen bij u in de regio. U vindt bij ons een groot assortiment aan verse snijbloemen, opgemaakte boeketten, boeketten op maat, rouwboeketten, trouwboeketten en de mooiste seizoens- en gelegenheidsboeketten. Onze deskundige bloemisten helpen u graag verder. Trakteer uzelf iedere week op een bloemetje en u zult zich een stuk vrolijker voelen! 

Uw bloemist in de buurt van Oosterhout

Een prachtige bos bloemen laat u samenstellen door de bloemisten van Tuincentrum AVRI nabij Oosterhout. Onze bloemen komen iedere dag direct van de veiling en zijn dus altijd vers. U vindt bij ons prachtige, kleurrijke boeketten om uw huis op te fleuren of om cadeau te doen. Vertel ons uw wensen en wij maken er iets moois van. Wij bieden verschillende soorten boeketten:

Iedere dag staan er diverse kant en klare boeketten voor u klaar bij de bloemenwinkel van ons tuincentrum dichtbij Oosterhout. Deze boeketten zijn samengesteld aan de hand van de mooiste bloemen van het huidige seizoen. Heeft u binnenkort een verjaardag of een ander feestje en bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Laat dan een gelegenheidsboeket samenstellen door onze bloemist. Vertel ons wat u mooi vindt en wij combineren de door u gekozen bloemen met fris groen. Ook voor speciale assortimenten kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag uw bruidswerk of ontwerpen een bijzonder rouwboeket; want ook in mindere tijden staan onze bloemisten voor u klaar.

Bloemen bestellen bij onze bloemist in de omgeving van Oosterhout

Onze bloemist nabij Oosterhout levert de bos bloemen graag bij u thuis af! Of misschien wilt u een bos bloemen cadeau doen aan iemand die ergens anders in Nederland woont. Ook dit is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden via [email protected] of bel tel:0162-312913. De klant is bij ons altijd koning en we laten dan ook graag al uw wensen uitkomen. 

Tips van onze bloemist nabij Oosterhout

Onze bloemist nabij Oosterhout is gek op bloemen en weet er dan ook alles van af. Met de juiste verzorging blijven uw bloemen tot wel twee weken lang goed:

  • Snijd de stelen tot vijf centimeter schuin af.
  • Maak de vaas goed schoon en zorg ook dat het water schoon is.
  • Voeg wat plantenvoeding toe. Dit krijgt u gratis bij een bosje bloemen. 
  • Ververs het water regelmatig. 
  • Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen, want dat is slecht voor de waterkwaliteit.  

Combineer uw bloemen uit onze bloemenwinkel bij Oosterhout met een mooie vaas

In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin en dier. Door ons complete assortiment bieden wij ook een ruime keuze aan vazen om uw bos bloemen in te zetten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de bloemen van onze bloemenwinkel dichtbij Oosterhout niet kwijt kunt. Naast bloemen en vazen verkopen we onder andere leuke woonaccessoires, heel veel verschillende soorten planten, tuinmeubelen, dierbenodigdheden en barbecues. Kom snel eens bij ons langs!