Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Kamerplanten Breda

Kamerplanten Breda

De mooiste kamerplanten nabij Breda koopt u bij Tuincentrum AVRI. Is het tijd voor een paar mooie nieuwe kamerplanten? Kom dan snel een keertje langs. Van kleine tot grote planten, van groene tot bloeiende planten, bij ons vindt u het allemaal. En zoek ook gelijk een mooie pot uit! Kamerplanten kunnen ook in andere ruimtes dan de woonkamer worden neergezet. Er bestaan kamerplanten die goed groeien als ze in de schaduw staan en die kunt u dus prima in de badkamer zetten. Heeft u weleens gehoord van de anti-snurkplant; de ananasplant? Een nuttige kamerplant voor in de slaapkamer!

U kunt ons vinden op het volgende adres:
AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind

KAMERPLANTEN KOPEN IN DE OMGEVING VAN BREDA

In ons brede assortiment kamerplanten vindt u zeker wat u zoekt. Naast dat kamerplanten iets toevoegen aan het aanzicht van uw woonkamer, doen zij nog veel meer goede dingen. Zo verhogen ze de luchtvochtigheid en verminderen ze de concentratie kooldioxide, verontreinigde stoffen en stof in de lucht. Daarnaast houden ze de luchttemperatuur laag. Genoeg reden om een paar kamerplanten aan te schaffen dus! Waar bent u naar op zoek? Groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten of misschien een mooie vetplant? Zoek de juiste balans tussen groene en bloeiende kamerplanten en denk goed na over welke sfeer u neer wilt zetten.

MEEST RUIME ASSORTIMENT KAMERPLANTEN NABIJ BREDA

Onze deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies over onze kamerplanten en de verzorging ervan. Wij verkopen heel veel verschillende soorten kamerplanten, zoals:

•    Anthurium
•    Begonia
•    Bonsai
•    Cactus
•    Orchidee
•    Palm
•    En nog veel meer kamerplanten!

Wilt u meer weten over de planten die wij verkopen? Kijk dan eens in onze plantengids. Combineer uw nieuwe kamerplanten met  een mooie pot en een paar leuke woonaccessoires van onze binnenafdeling.

TROPISCHE KAMERPLANTEN

Een plant die tien meter de lucht inschiet in het tropisch regenwoud; zomaar bij u in de woonkamer. Dat is toch een leuk idee? Bij Tuincentrum AVRI nabij Breda koopt u diverse tropische kamerplanten, zoals bromelia, bekerplant, venusvliegenvanger, philodendron en diverse palmen, cactussen en vetplanten. Tropische kamerplanten staan niet graag in de kou en ze zijn van nature gewend aan een hoge luchtvochtigheid, dus u kun ze het best af en toe besproeien met water. Dit geldt niet voor cactussen en vetplanten, die zijn van nature juist gewend aan extreme droogte. 

KAMERPLANTEN EN TUINPLANTEN KOPEN IN DE BUURT VAN BREDA?

Naast het meest ruime assortiment kamerplanten in de buurt van Breda verkopen wij ook heel veel verschillende soorten tuinplanten. Wat is er leuker dan het kopen van een paar mooie plantjes? We verkopen diverse soorten bloembollen, maar ook populaire tuinplanten als de hortensia, de buxus of de conifeer vindt u bij ons. Of bekijk de verschillende fruitbomen die wij verkopen eens!

GRASZODENKWEKERIJ AVRI

Bij Tuincentrum AVRI kweken wij speciaal voor u goede kwaliteit graszoden. Zijn er kale plekken ontstaan in uw gazon? Of wilt u een nieuwe grasmat gaan aanleggen? Kom dan eens langs bij onze graszoden kwekerij. U kunt de graszoden ook telefonisch of online bestellen.

Kom voor het meest ruime assortiment aan kamerplanten nabij Breda en nog veel meer naar Tuincentrum AVRI!