Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Graszoden Waalwijk

Graszoden Waalwijk

Graszoden kopen nabij Waalwijk? Dit kan bij Tuincentrum AVRI! Wij verkopen onkruidvrije en verse graszoden uit onze eigen kwekerij nabij Waalwijk. Natuurlijk geven we u ook advies over het leggen en de verzorging van uw graszoden. Zorg ervoor dat u ze binnen 24 uur na aankoop legt, want anders kan het gras niet meer hechten. Dat zou natuurlijk doodzonde zijn! Graszoden leggen is de snelste manier om een gazon aan te leggen. 

U kunt ons vinden op het volgende adres:
AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind

GRASZODEN KOPEN NABIJ WAALWIJK

Voor graszoden nabij Waalwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Tuincentrum AVRI koopt u grasmatten van de beste kwaliteit. Een prachtig gazon doet heel wat voor uw tuin! Wanneer kunt u bij ons terecht:

  • Er is straatjesgras gaan groeien in uw gazon en er zijn kale plekken ontstaan. Een oplossing kan zijn om de grasmatten voor een deel opnieuw te leggen.
  • U heeft nog geen gazon liggen en bent op zoek naar mooie graszoden die u koopt nabij Waalwijk!

In beide gevallen helpt AVRI u graag! De graszoden van AVRI zijn 40 centimeter breed en 2,5 meter lang. De dikte bedraagt ongeveer 1 centimeter. Ons gras wordt met veel liefde voor u gekweekt!

GRASMATTEN BESTELLEN IN DE BUURT VAN WAALWIJK

Onze graszoden zijn telefonisch te bestellen door te bellen naar 0162-312913. Daarnaast kunt u de grasmatten ook bestellen in onze webshop en laten bezorgen in Waalwijk en omgeving of kom ze ophalen in ons tuincentrum! Wanneer u de graszoden op komt halen, hoeft u van te voren geen bestelling te plaatsen. Ze zijn namelijk direct leverbaar uit eigen kwekerij. De afhaalprijs van onze graszoden nabij Waalwijk is €2,95 per m2. Let op: met nat weer en vorst wordt er niet altijd gesneden. Voor het bezorgen van graszoden hanteren we een andere prijs per m2. Neem even contact met ons op voor het doorspreken van de prijs.

LIEVER KUNSTGRAS? 

Misschien bent u niet op zoek naar echt gras, maar naar kunstgras? Bijvoorbeeld voor op het balkon of gewoon voor in de tuin. Kunstgras heeft een aantal voordelen. Ten eerste is verzorging natuurlijk niet nodig en dit bespaart een hoop tijd. Ten tweede kan kunstgras niet snel beschadigd raken. Kinderen en huisdieren kunnen er dus lekker op spelen. Kunstgras kan natuurlijk ook niet worden aangetast door plagen als engerlingen. Vroeger was de kwaliteit van kunstgras heel laag, maar tegenwoordig is dit een stuk beter! Het gras gaat bijvoorbeeld niet meer stinken als de zon erop schijnt en het wordt ook niet meer zo warm. Eigenlijk lijkt het heel erg op echt gras.

GRASZODEN EN MEER BIJ TUINCENTRUM AVRI

Ook voor andere tuinartikelen dan graszoden kunt u in ons tuincentrum nabij Waalwijk of bij onze webshop terecht. Zo hebben we een breed assortiment aan tuinmeubelen, barbecues, tuinplanten, kamerplanten, bloemen en dierbenodigdheden. Ervaar het gemak van online shoppen en bekijk al onze producten vanuit uw luie stoel. Kom ook vooral eens langs in ons tuincentrum en nuttig een heerlijke maaltijd in ons tuincafé!