Vandaag geopend van 11:00 t/m 17:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Tuincentrum Oosterhout

Tuincentrum AVRI nabij Oosterhout heeft het grootste assortiment aan tuinartikelen in de omgeving. Of u nu op zoek bent naar tuinplanten, vijver benodigdheden, graszoden of tuinverlichting, bij ons vindt u het allemaal. Ook voor huis en dier bent u bij ons aan het juiste adres. Mooie kamerplanten, stijlvolle woonaccessoires en topkwaliteit dierenvoeding, -speelgoed en -verblijven; bij Tuincentrum AVRI nabij Oosterhout vindt u het allemaal. U kunt ook altijd bij ons terecht voor advies. Welke tuinplanten zijn bijvoorbeeld geschikt om te groeien in de grondsoort in uw tuin? Met dit soort vragen kunt u altijd bij ons terecht. 

U kunt ons vinden op het volgende adres:
AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind

HET BREDE ASSORTIMENT VAN TUINCENTRUM AVRI NABIJ OOSTERHOUT

Bij Plantencentrum AVRI dichtbij Oosterhout vindt u alles voor huis, tuin en dier. Op onze diverse afdelingen vindt u zeker wat u zoekt! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een paar mooie tuinplanten? U vindt bij ons allerlei soorten vaste tuinplanten, zoals de hortensia, buxus of conifeer, maar ook eenjarige perkplanten. Ook voor kamerplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Van cactus tot begonia, Tuincentrum AVRI nabij Oosterhout heeft het allemaal! Daarnaast vindt u bij ons:

  • Dierbenodigdheden
  • Woonaccessoires
  • Barbecues
  • Bloemen
  • Tuinmeubelen; in ons tuincentrum in Oosterhout hebben we een uitgebreide showroom

Vergeet niet om uw huisdier af en toe eens flink te verwennen. Wij hebben een heel breed assortiment dierbenodigdheden voor katten, honden, knaagdieren en vogels. Een mooi aangekleed huis is heel belangrijk. Zo voelt u zich namelijk elke dag meteen vrolijk! Bij Tuincentrum Avri verkopen we daarom allerlei leuke woonaccessoires en ook heerlijk geurende kaarsen en huisparfum. Fleur uw huis nog een beetje meer op door een prachtig boeket neer te zetten uit onze bloemenwinkel in de buurt van Oosterhout.

EEN GRASZODENKWEKERIJ EN LEUKE WORKSHOPS BIJ UW PLANTENCENTRUM IN DE OMGEVING VAN OOSTERHOUT

Daarnaast heeft ons tuincentrum niet alleen het grootste assortiment tuinartikelen in de omgeving van Oosterhout (zoals Waspik, Ulvenhout en Gilze Rijen), maar kunt u ook deelnemen aan workshops, een bezoekje brengen aan onze graszoden kwekerij of langskomen met ideeën voor een tuinontwerp. Onze graszoden zijn altijd vers en we helpen u ook bij de aanleg. Nuttig achteraf een heerlijke maaltijd in ons tuincafé!

TUINCENTRUM AVRI IS NU OOK ONLINE

Ook als u geen tijd heeft om naar ons tuincentrum nabij Oosterhout te komen, kunnen wij u van dienst zijn. Zo vindt u het grootste deel van ons assortiment ook online in onze webshop! Hier kunt u al onze producten thuis bekijken en bestellen. Dit is handig, omdat u dan vanuit uw eigen huis of tuin kunt zien of de tuin- en woonaccessoires goed bij uw stijl passen. Ook online dierbenodigdheden bestellen is zeker een goed idee. Dan hoeft u nooit meer te slepen met zware zakken hondenvoer. En bij bestellingen vanaf 35 euro bezorgen we GRATIS. 

KOM EENS LANGS BIJ TUINCENTRUM AVRI IN DE BUURT VAN OOSTERHOUT

Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar tel:0162-312913 of te mailen naar [email protected] of kom langs bij ons tuincentrum nabij Oosterhout; wij zijn u graag van dienst!