Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Dierenwinkel Tilburg

Dierenwinkel Tilburg

Op zoek naar een dierenwinkel in Tilburg? Tuincentrum AVRI heeft een zeer uitgebreide afdeling met dierbenodigdheden. U vindt bij ons alles voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vissen. Soms verdient uw huisdier wat extra aandacht. Een leuk speeltje of een lekkere snack kan uw huisdier helemaal opvrolijken. Bij de dierenwinkel van AVRI nabij Tilburg worden ook regelmatig cavia's geboren. Wordt u de nieuwe baas van deze schattige diertjes? 

U kunt ons vinden op het volgende adres:
AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind

UITGEBREIDE DIERENWINKEL IN DE BUURT VAN TILBURG

Bij onze dierenwinkel nabij Tilburg vindt u alles voor uw huisdier. Huisdieren zijn een verrijking van uw leven en ze maken uw huis en tuin levendig. Wij begrijpen dat enkel het allerbeste goed genoeg is voor uw kleine vriend. Daarom verkopen wij in onze dierenwinkel nabij Tilburg de beste kwaliteit dierbenodigdheden. Naast essentiële dierbenodigdheden, zoals voer, eet- en drinkbakken of aquariumbakken vindt u bij ons bijvoorbeeld ook:

Vraag onze medewerkers gerust om advies. Zij staan met liefde voor u klaar om de beste producten voor uw diertje uit te kiezen. Ook als u overweegt om een huisdier te nemen, kunt u bij hen terecht. Veel mensen laten zich niet goed inlichten voordat ze een huisdier kopen. Het houden van een huisdier valt dan vies tegen, omdat het veel meer werk is dan gedacht of de helft van de verzorgingstaken worden vergeten. Wij willen dit voorkomen en daarom kunt u bij onze dierenwinkel dichtbij Tilburg terecht voor deskundig advies.

ONLINE DIERENSHOP VAN AVRI BIJ TILBURG

Geen tijd om onze dierenwinkel in de buurt van Tilburg te bezoeken? In onze webshop kunt u gemakkelijk zoeken naar benodigdheden voor uw dier. Dit maakt het ook erg makkelijk om producten met elkaar te vergelijken. Sleep niet langer met zakken hondenvoer, maar bestel deze gemakkelijk online. We verkopen topmerken als Arion, Fokker en Pedigree. Wat betreft accessoires moet u echt eens kijken naar onze Lief! collectie voor dieren; vrolijke, grappige manden, speeltjes en andere accessoires voor uw hond of kat. Bekijk de producten in verschillende prijsklassen zorgvuldig voordat u een keuze maakt. Vanaf 35 euro bezorgen we gratis. Binnen 48 uur kan uw dier van de nieuwe aankoop genieten.

ALLES VOOR HET AQUARIUM BIJ ONZE DIERENWINKEL DICHTBIJ TILBURG

Onze dierenwinkel nabij Tilburg is een specialist op het gebied van aquaria. We verkopen zowel viskommen als terraria voor schildpadden en reptielen. Het onderhouden van deze aquaria en terraria is erg belangrijk en daarom koopt u bij ons ook allerlei hulpmiddelen hiervoor. Zorg er in ieder geval voor dat u een goed filter installeert, deze houdt de waterkwaliteit optimaal. Meer advies over het onderhoud van uw aquarium of terrarium? Kom even bij ons langs en we leggen het u graag allemaal uit. 

DIERENWINKEL EN TUINCENTRUM AVRI NABIJ TILBURG

Naast een prachtige dierenwinkel vindt u bij Tuincentrum AVRI in de buurt van Tilburg nog veel meer bijzondere artikelen. Wij bieden een breed assortiment aan bloemen, tuinplanten, kamerplanten en alles voor in de tuin. Neem ook eens een kijkje in onze graszodenkwekerij of bloemenwinkel. Tuincentrum AVRI hanteert een zeven dagen versgarantie. Of kom een lekker hapje eten in ons gezellige tuincafé!