Vandaag zijn wij helaas gesloten

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Luville Tilburg

Luville Tilburg

Als u op zoek bent naar de prachtig vormgegeven Luville miniatuurdorpjes in de omgeving van Tilburg kom dan eens langs Tuincentrum AVRI. Wij hebben een uitgebreid en breed assortiment van Luville figuurtjes en huisjes in ons assortiment. En ons tuincentrum ligt vlakbij Tilburg!

Efteling webshop

Nieuw in ons Luville assortiment zijn de Efteling miniaturen. Van alle sprookjes, van holle bolle gijs, van pardoes en meer efteling figuren heeft Luville prachtige beeldjes gemaakt, waardoor je een heel efteling dorp kan nabouwen.

>> Bekijk de efteling figuren in onze webshop.

Creëer uw eigen Luville kerstdorp

Maak uw Luville miniatuurdorp compleet met ons scherp geprijsde assortiment van Luville producten. Naast ons tuincentrum nabij Tilburg kunt u onze Luville huisjes en figuurtjes ook vinden in onze webshop. Zo kunt u op uw gemak uw Luville miniatuur dorp samenstellen in Tilburg en omgeving (zoals Waspik, Ulvenhout en Gilze Rijen) en bezorgen wij uw bestelling zelfs gratis vanaf 35 euro!

Kijk daarom snel in onze webshop voor een compleet overzicht van onze Luville producten voor de scherpste prijs! Als u nog vragen heeft over een Luville product of op zoek bent naar een specifiek artikel van Luville neem dan contact op met ons tuincentrum nabij Tilburg. Wij helpen u graag uw verzameling compleet te maken!