Vandaag geopend van 08:30 t/m 17:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Luville Tilburg

Prachtige Luville miniatuurdorpjes in de omgeving van Tilburg vindt u bij Tuincentrum AVRI. Wij hebben een breed assortiment aan Luville figuurtjes en huisjes. Haal de kerst in huis met de aanschaf van deze leuke en kleurrijke Luville artikelen!

Creëer uw eigen Luville kerstdorp in uw woonkamer in de omgeving van Tilburg

Maak uw Luville miniatuurdorp compleet met het scherp geprijsde assortiment Luville in de buurt van Tilburg. Een leukere en Luville nabij Tilburg koopt u bij AVRI!originelere manier om uw huis in kerstsfeer te brengen, is er niet! U vindt bij ons:

  • Luville huisjes
  • Luville poppetjes
  • Luville Efteling figuurtjes
  • En nog veel meer leuke Luville producten!

U kunt onze Luville huisjes en figuurtjes komen bekijken in ons tuincentrum nabij Tilburg, maar ze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Zo kunt u op uw gemak uw Luville miniatuur dorp samenstellen en wij bezorgen uw bestelling zelfs gratis vanaf 35 euro! Als u nog vragen heeft over een Luville product of op zoek bent naar een specifiek artikel van Luville neem dan contact op met ons tuincentrum nabij Tilburg. Wij helpen u graag uw verzameling compleet te maken.

Luville Efteling miniaturen nabij Tilburg

Nieuw in ons Luville assortiment bij Tilburg zijn de Efteling miniaturen. Luville heeft van diverse Efteling sprookjes beeldjes gemaakt. Haal snel uw beeldjes van Holle Bolle Gijs, Pardoes, Langnek of één van de vele andere Efteling beeldjes op bij ons tuincentrum en bouw een heel Efteling dorp! De beeldjes zijn ook online te verkrijgen.

Luville bij dé kerstshow in de omgeving van Tilburg

Tijdens onze jaarlijkse kerstshow in Tilburg stallen we al onze Luville figuurtjes en huisjes voor u uit. Haal inspiratie uit de leuke dorpjes die wij gebouwd hebben. Een geslaagd kerstdorp bestaat niet alleen uit huisjes en poppetjes. U heeft bijvoorbeeld ook leuke steentjes, mos en bergen nodig. Vraag ons gerust om advies en wij helpen u bij het maken van een prachtig Luville kerstdorpje in uw woonkamer in de buurt van Tilburg. Ook onze Luville Efteling figuurtjes staan tijdens onze kerstshow in de buurt van Tilburg vrolijk voor u uitgestald.

Luville en meer bij AVRI dichtbij Tilburg

Naast Luville producten verkopen wij in ons tuincentrum nabij Tilburg nog veel meer voor huis, tuin & dier. Bekijk bijvoorbeeld eens ons ruime assortiment tuinplanten, dierbenodigdheden of barbecues. Kom dus snel ons Luville assortiment of vele andere producten bekijken en nuttig daarna nog een lekker drankje in ons tuincafé!