Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Luville Tilburg

Prachtige Luville miniatuurdorpjes in de omgeving van Tilburg vindt u bij Tuincentrum AVRI. Wij hebben een breed assortiment aan Luville figuurtjes en huisjes. Haal de kerst in huis met de Luville nabij Tilburg koopt u bij AVRI!aanschaf van deze leuke en kleurrijke Luville artikelen!

Creëer uw eigen Luville kerstdorp

Maak uw Luville miniatuurdorp compleet met ons scherp geprijsde assortiment van Luville producten. Een leukere en originelere manier om uw huis in kerstsfeer te brengen, is er niet! U vindt bij ons:

U kunt onze Luville huisjes en figuurtjes komen bekijken in ons tuincentrum nabij Tilburg, maar ze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Zo kunt u op uw gemak uw Luville miniatuur dorp samenstellen en wij bezorgen uw bestelling zelfs gratis vanaf 35 euro! Als u nog vragen heeft over een Luville product of op zoek bent naar een specifiek artikel van Luville neem dan contact op met ons tuincentrum nabij Tilburg. Wij helpen u graag uw verzameling compleet te maken!

Luville Efteling miniaturen nabij Tilburg

Nieuw in ons Luville assortiment zijn de Efteling miniaturen. Luville heeft van diverse Efteling sprookjes beeldjes gemaakt. Haal snel uw beeldjes van Holle Bolle Gijs, Pardoes, Langnek of één van de vele andere Efteling beeldjes op bij ons tuincentrum en bouw een heel Efteling dorp! De beeldjes zijn ook online te verkrijgen.

Meer Bij Avri

Naast Luville producten verkopen wij in ons tuincentrum nabij Tilburg nog veel meer mooie producten! Bekijk bijvoorbeeld eens ons ruime assortiment tuinplanten, dierenbenodigdheden of barbecues. Kom dus snel ons Luville assortiment of vele andere producten bekijken en nuttig daarna nog een lekker drankje in ons tuincafé!