Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

BBQ Breda

Graszoden Breda

BBQ kopen nabij Breda? Bij Tuincentrum AVRI vindt u topkwaliteit barbecues en barbecueaccessoires. U bent vast bekend met het merk Weber BBQ, maar kent u ook topmerken als Cobb en Outdoor Chef? Wij vertellen u alles wat u moet weten om de juiste keuze te kunnen maken voor een goede BBQ die helemaal bij u past. Als u een liefhebber bent van die robuuste rokerige smaak, dan moet u natuurlijk geen elektrische BBQ kopen. Een deel van ons assortiment bekijkt u alvast online.

BBQ kopen nabij Breda

Bij Tuincentrum AVRI in de buurt van Breda kunt u gemakkelijk een goede BBQ kopen. Er bestaan tegenwoordig vele soorten barbecues en misschien bent u dan ook een beetje de kluts kwijt. Geen paniek! Wij helpen u bij het maken van uw keuze. Eigenlijk zijn er drie soorten barbecues om uit te kiezen:

  • Houtskoolbarbecue. Dit is de BBQ die er het allereerst was. Door het vlees op houtskool te garen, ontstaat die heerlijke rokerige barbecuesmaak. Natuurlijk is ook de hele ervaring belangrijk. Als u op de klassieke manier wilt barbecueën is de houtskoolbarbecue de beste BBQ voor u. Lekker zweten terwijl het vuur knispert en de rook in uw kleren trekt!
  • De gasbarbecue. Dit is het nieuwe model BBQ, voor mensen die al die rook eigenlijk helemaal niet zo fijn vinden. Een tweede voordeel van een gasbarbecue is dat het vlees een stuk sneller klaar is. Daarnaast is gesleep met zakken kolen verleden tijd, maar hier komt gesleep met gasflessen wel voor in de plaats.
  • Elektrische BBQ. Dit is verreweg de makkelijkste barbecue, maar er moet wel altijd een stopcontact in de buurt zijn. Elektrische barbecues zijn wat kleiner en dus niet geschikt voor hele grote groepen. Het is een BBQ die bijvoorbeeld niet misstaat op het balkon.

Twijfelt u nog steeds over welke BBQ het meest geschikt is voor u? Kom dan even langs in ons tuincentrum voor advies op maat.

Topmerken BBQ’s Breda

Een BBQ kopen nabij Breda betekent ook meteen dat u een topmerk in huis haalt! We verkopen bijvoorbeeld barbecues van Weber, de beste leverancier in Europa. Weber maakt zowel houtskoolbarbecues als gasbarbecues als elektrische barbecues. Daarnaast verkopen we BBQ’s van Cobb. Dit zijn makkelijk te gebruiken, compacte barbecues, gemaakt van roestvrijstaal. Cobb maakt houtskoolbarbecues en gasbarbecues. Naast Weber en Cobb verkopen we ook Boretti BBQ’s. Dit merk staat al ruim 20 jaar synoniem voor innovatieve technieken en eenvoud. De boretti BBQ komt voort uit een Italiaanse levenswijze. Boretti geeft u echt een complete buitenkeuken. Een overzicht van alle andere merken vindt u in onze webshop.  

Heel veel barbecueaccessoires Breda

Uw BBQ nabij Breda is niet compleet zonder de juiste barbecueaccessoires. Aanmaakblokjes, aluminiumbakjes, bakplaten, spatels, tangen en schoonmaakborstels: allemaal onmisbaar. Natuurlijk kunt u deze accessoires voor de BBQ ook kopen bij AVRI nabij Breda. U vindt in onze BBQ-collectie ook diverse kookboeken met de lekkerste recepten voor ieder seizoen!

Alles voor BBQ bij Tuincentrum AVRI nabij Breda

Alles voor de BBQ kopen nabij Breda? Dan moet u snel eens langskomen bij Tuincentrum AVRI. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Heeft u nog vragen over onze barbecues? Stel ze gerust!

Bekijk ook de volgende producten: