Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

AVRI Kerstshow 2020

Wij zijn blij dat wij u vanaf 3 oktober mogen verwelkomen om onze kerstshow te bewonderen, ondanks de nog steeds onzekere omstandigheden omtrent het coronavirus. Afgelopen maanden hebben wij onverminderd veel tijd en energie gestoken in de voorbereidingen van deze kerstshow. En wij zijn weer trots op het bereikte resultaat! Omdat wij natuurlijk verlangen om de volledige periode onze kerstshow te kunnen presenteren, zijn wij zuinig op onze medewerkers en klanten. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen, die u hieronder kunt lezen.

·       Onze kerstshow is ruim opgezet met extra brede gangpaden, waarbij passeren op anderhalve meter mogelijk is. Daarnaast is de gehele kerstshow eenrichtingsverkeer om voldoende afstand te kunnen waarborgen. Wij vragen u zich daaraan te houden.

·       U wordt ontvangen bij de ingang en krijgt hier een door ons schoongemaakt winkelwagentje aangereikt. Per 2 personen is een karretje verplicht.

·       Het Tuincafé en de Koek & Zopie hebben wij jammer genoeg moeten sluiten door de recente coronaregels van de overheid. De toiletten blijven wel geopend voor bezoekers.

·       Een mondkapje is (nog) niet verplicht, maar wij adviseren & waarderen het dragen van een mondkapje wel. Wij hechten namelijk veel waarde aan uw en onze gezondheid.

·       We hopen op een spreiding van de klanten en daarom zijn wij tijdens de drukste weken extra lang geopend door de week. Van 30 november tot 11 december hebben wij elke doordeweekse dag verruimde openingstijden van 18:00 tot 20:00.

·       Natuurlijk blijven wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM en Tuinbranche Nederland volgen en vragen u om dat ook te doen. Wij adviseren & waarderen het dragen van een mondkapje. En daarnaast zorgen wij ervoor dat de gehele winkel extra geventileerd wordt.

Wij krijgen vaak de vraag wanneer wij de rustige momenten verwachten tijdens onze kerstshow. Dit zijn voornamelijk de ochtenden op doordeweekse dagen, vlak na openingstijd in de weekenden en tijdens de koopavonden. Dit jaar hebben wij tijdens de kerstperiode, vanaf 8 oktober verruimde openingstijden op donderdag en vrijdag van 18:00 tot 20:00.

Wij hopen u de komende periode allemaal te mogen ontvangen in onze nieuwe kerstshow. Maar natuurlijk wel op 1,5 meter afstand.