Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunnen wij u helpen?

Volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Puzzelweken

Puzzelweken

AVRI Puzzel- Speurtocht

Wij nodigen u uit om in week 23, 24, 25 en/of 26 (van 5 juni 2017 t/m 2 juli 2017) een puzzel-speurtocht te doen in ons prachtige tuincentrum.

De puzzel-speurtocht behelst het beantwoorden van een aantal vragen. Iedere week is er een andere vragenlijst. De antwoorden op de vragen kunt u vinden in ons tuincentrum. De antwoorden op de vragen leveren letters op en met die letters kunt u een woord vormen. Vul dit woord in op het antwoordstrookje onderaan de vragenlijst en deponeer deze in de betreffende brievenbus bij de infobalie.

Spelregels

De vragen zijn wekelijks te downloaden van onze site, zie hieronder, maar uiteraard ook verkrijgbaar in ons tuincentrum.

Als het antwoord een getal is, dan moet je dit in letters opschrijven (dus bijv. 9 = negen).

De letter ij telt voor 1 letter!

Elke week is er een woord te puzzelen. Je kunt alle weken meedoen. Als je alle 4 de antwoorden goed hebt maak je kans op een extra prijs.

Onder de goede inzendingen gaan we elke week een cadeaupas verloten van € 25,--.

Heeft u aan het eind van de 4 weken alle antwoorden dan maakt u kans op een cadeaupas van € 75,--. Om kans te maken op deze cadeaupas van € 75,-- dien je de 4 antwoorden met vermelding van het juiste weeknummer te mailen naar:  [email protected].

Denkt u eraan om een pen mee te brengen!

Veel succes en puzzelplezier!

 

Het AVRI Team

Datum: